Melkveebedrijf Peek & Fokker

Wij   van melk en alles wat we daarvan kunnen maken!

Onze kerstpakketten

Bent u op zoek naar een leuk kerstgeschenk dan bent u bij ons aan het goede adres. We hebben enkele opties voor u geselecteerd, maar ook uw eigen inbreng en ideeën zijn welkom. We denken graag met u mee om er iets moois van te maken met onze heerlijke lokale producten! Onderstaand een selectie van onze standaard pakketten. 

Wilt u bestellen, graag via email naar peekenfokker@gmail.com maar bellen kan ook met Corine via 06-10669155.

Borrelpakket

Borrelpakketje bestaande uit een schuitje oude of overjarige Graafstroom kaas, een schuitje kruidenkaas en een borrelworst verpakt in een leuk geschentasje.

prijs: € 14.95

Kaasplank

Mango houten plank met 3 schuitjes kaas in de smaken jong belegen, oud en Italiaanse kruiden met daarbij een lekkere mosterd-dille kaasdip. Te verpakken in vensterdoos of folie


prijs: € 34.95

Kaasplank Deluxe

Ronde acacia houten plank met een pondje jong belegen kaas en een schuitje overjarige en Italiaanse kruiden kaas. Tevens daarbij een lekkere mosterd-dille kaasdip, borrelworst en walnoten. Te verpakken in vensterdoos of folie.

prijs: € 44.95

Zuivelpakket

Zuivelpakketje met 1 liter yoghurt naturel, 1 liter karnemelk framboos, 1 liter chocolademelk, 500 gram molenmuesli, en een cadeaubon van 10 euro voor bijvoorbeeld de aankoop van ijs. Dit alles verpakt in een jute tas voor 6 flessen.

prijs: € 27.50

Pannenkoeken-pakket

Pannenkoekenpakket bestaande uit 500 gram pannenkoekenmeel, 10 eieren, 200 gram boerenboter, 500 gram Graafstroom kaas jong-belegen, een fles voor het tappen van rauwe melk en een waardebon van 5 euro voor een lekker ijsje. Dit alles verpakt in een leuke vensterdoos.

prijs: € 29.95

Cadeaubon

Nu bij ons ook verkrijgbaar een cadeaubon. Per 5 euro aan te kopen en te besteden.

prijs: € ntb